Realizare site web

Va oferim servicii de realizare site web la standarde inalte: site-uri de prezentare, magazine online, bloguri, site-uri costumizate, galerii. Cu o experienta de 3 ani si cu un portofoliu in crestere, ne dorim sa avem clienti multumiti. Dar ce ce este un site web? Simplus spus, este oglinda firmei și poate fi accesat de oricine persoana conectata la  internet, din orice loc.

Cum se creaza un site web?

Crearea unui site web implică mai multe etape esențiale, cum ar fi:

  1. Planificarea: Aceasta implică stabilirea obiectivelor site-ului, analizarea publicului țintă și a concurenței, și stabilirea conținutului și a structurii site-ului.
  2. Design-ul: Aceasta implică crearea unui design atractiv și ușor de utilizat pentru site-ul web, care să se potrivească cu tema și scopul site-ului.
  3. Dezvoltarea: Aceasta implică scrierea codului pentru site-ul web, utilizând limbaje de programare precum HTML, CSS, JavaScript si sistemele de gestionare a conținutului (CMS). Este important să se utilizeze standarde moderne de dezvoltare web și să se țină cont de accesibilitatea utilizatorilor.
  4. Testarea: Aceasta implică verificarea site-ului pentru erori și a funcționalității sale, astfel încât să fie sigur că totul funcționează corect.
  5. Implementarea: Aceasta implică publicarea site-ului pe un server web și înregistrarea sa cu motoarele de căutare.
Realizare site web presupune parcurgerea mai multor pasi
Scopul unui site web

Comerț electronic

Site-ul poate fi utilizat pentru a oferi jocuri, videoclipuri sau alte forme de divertisment.

Servicii

Site-ul poate fi utilizat pentru a oferi servicii precum cele de consultanță sau asistență.

De ce este necesar un site web?

Scopul unui site web poate varia în funcție de nevoile fiecărui utilizator sau companie, dar câteva dintre scopurile comune ale unui site web sunt:

Promovarea afacerii

 Site-ul poate fi utilizat pentru a prezenta produsele sau serviciile oferite de o companie și pentru a atrage noi clienți.

Informarea

Site-ul poate fi utilizat pentru a furniza informații despre o anumită subiect sau domeniu, cum ar fi știri sau știință.

Informarea

Site-ul poate fi utilizat pentru a furniza informații despre o anumită subiect sau domeniu, cum ar fi știri sau știință.

Interacțiunea cu utilizatorii

Site-ul poate fi utilizat pentru a permite utilizatorilor să ia parte la discuții, să creeze conturi sau să completeze formulare online.

Cere o estimare o indrumare o oferta